Go Back   PTI Marketing Technologies User Community > Software-Related Talk > FusionPro® VDP Creator > Imposition

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old November 12th, 2008, 11:13 AM
Kim Kim is offline
Regular Contributor
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 69
Default SlipSheets

Hey everybody,

First post in the new forum. I think I'm missing something that's probably easy and obvious about slipsheets.

I have a 3x5.5 card that I'm imposing 10up on 12x18. I want to insert a slipsheet every 100 sheets. I've got all the imposition settings, chunks, etc. all working fine.

My problem is the slipsheet itself. It inserts itself properly, but I only get a swatch of color in the top left corner that is 3x5.5. I created a body page that is 12x18 and put a box filled with color on it, but I don't get the entire 12x18 filled with color, just the top corner.

I'm missing something obvious, right?
__________________
Fusion Pro Desktop 10.0.16 & Server • Acrobat Pro DC • Mac OSX 10.12
Reply With Quote
  #2  
Old November 13th, 2008, 05:11 AM
DSweet's Avatar
DSweet DSweet is offline
Senior Contributor
 
Join Date: Sep 2008
Location: Oberlin, Ohio
Posts: 234
Default Re: SlipSheets

Kim,

Just checking here, but you did assign the 12x18 body page to be an "unused" body page - right?
__________________
David A. Sweet
Variable Data Specialist
HKM Direct Market Communications
Windows 7, Acrobat 10.x
FusionPro Desktop and Server 9.3.15
Reply With Quote
  #3  
Old November 13th, 2008, 11:31 AM
Kim Kim is offline
Regular Contributor
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 69
Default Re: SlipSheets

Hi David,

Yes, I did. Everything works "fine" as far as the slipsheet inserting where it should and all -- it's just that the entire page is not filled with the color I set.

thanks,
kim
__________________
Fusion Pro Desktop 10.0.16 & Server • Acrobat Pro DC • Mac OSX 10.12
Reply With Quote
  #4  
Old November 13th, 2008, 04:09 PM
MHardee MHardee is offline
Regular Contributor
 
Join Date: Sep 2008
Location: Memphis, TN
Posts: 72
Default Re: SlipSheets

Quote:
Originally Posted by Kim View Post
Hey everybody,

First post in the new forum. I think I'm missing something that's probably easy and obvious about slipsheets.

I have a 3x5.5 card that I'm imposing 10up on 12x18. I want to insert a slipsheet every 100 sheets. I've got all the imposition settings, chunks, etc. all working fine.

My problem is the slipsheet itself. It inserts itself properly, but I only get a swatch of color in the top left corner that is 3x5.5. I created a body page that is 12x18 and put a box filled with color on it, but I don't get the entire 12x18 filled with color, just the top corner.

I'm missing something obvious, right?
It is never going to insert the single red page as an entire imposed page.. In order for this to somehow work, you'd have to insert 10 pages that will get imposed into a fake slipsheet.. Currently, it is fitting a 3x5 chunk of you page via the imposition..

That's my story and I'm sticking to it...

BTW, good the see another Mac head here..
Reply With Quote
  #5  
Old August 19th, 2009, 09:22 AM
Tony Olivas Tony Olivas is offline
Regular Contributor
 
Join Date: Sep 2008
Location: Dallas, Tx
Posts: 70
Default Re: SlipSheets

How about multipul slip sheets?
I want to insert a slip sheet based on data.
Right now I get 4 to 5 different data that I run to the same setup with.
I would like to combine all of them into one and have a slip sheet to separate them. I tried the OnrecordStart rule but it is not working right.

Let me know what you all think.

Thanks,
Tony
__________________
OS X version 10.6 2x2.24 GHz
Quad-Core Intel Xeon
6GB 1066 MHz DDR3
FusionPro VDP 8.2.7
Adobe CS6
Reply With Quote
  #6  
Old July 12th, 2012, 11:20 AM
dreimer dreimer is offline
Senior Contributor
 
Join Date: Oct 2010
Location: Shakopee, MN
Posts: 456
Default Re: SlipSheets

Sorry for the old thread bump, but I was wondering if the issue Kim spoke of has been addressed. I have an 8.5 X 11 document being imposed to a saddlestitched 11 X 17 and I added a Unused body page at 11X17 and filled it solid red. When I compose and add the unused page as a slipsheet, it only returns the red fill to 8.5X11 of the 11x17 page. I would like to be able to have the full 11X17 filled with red.

Thanks for any input.
__________________
Don Reimer - JavaScript Novice

MAC OS 10.12.5 Acrobat XI 11.0.0 FP Creator 10.0.16
Windows 7 Acrobat X 10.1.4 FP Creator 9.3.9
Reply With Quote
  #7  
Old April 18th, 2016, 06:25 PM
tparker@Sqone.net tparker@Sqone.net is offline
Forum n00b
 
Join Date: Jan 2016
Location: Mt. Laurel NJ
Posts: 1
Default Re: SlipSheets

The tutorial says to make slip sheets same as press sheet but it still composes same size as document. I have no answer just the same Q. tanks
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
(c) 2011, PTI Marketing Technologies™, Inc.