Go Back   PTI Marketing Technologies User Community > Software-Related Talk > FusionPro® VDP Producer API (formerly FusionPro® Server)

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old May 23rd, 2017, 11:47 AM
ReminderVDP ReminderVDP is offline
Regular Contributor
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 103
Default Fonts Stop Embedding Halfway through a Composition in FusionPro 10 API

I've managed to recreate this issue a second time in FusionPro 10 API. I will send a data file to the hot folder that has maybe 1,100 records total in the file. It will start composing. The files are fine and then around record 500 or 600, the fonts stop embedding in the output PDF.

The files keep writing until they are all composed and there is nothing in the msg file about a font error or embedding issue. We output our files in batches of 100 records so 200 pages per file, each page is different.

Has anyone else experienced this with version 10? I'm using 10.0.16 right now. The first time this happened was in version 10.0.3. Same exact issue.
__________________
FusionPro Designer 9.3.36, FusionPro Producer (Server) API 9.3.36
Mac OSX 10.8.5
Mac Pro 2.8 GHz Quad Core Intel Xeon
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
(c) 2011, PTI Marketing Technologies™, Inc.