MarcomCentral (PTI) and FusionPro User Communities

MarcomCentral (PTI) and FusionPro User Communities (http://forums.pti.com/index.php)
-   The JavaScript Library (http://forums.pti.com/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Using Graphics as Text & Profile Attributes (http://forums.pti.com/showthread.php?t=3905)

traba5058 September 10th, 2014 07:10 AM

Using Graphics as Text & Profile Attributes
 
I have a template that uses graphics as text to move the graphic based upon text. At the time it was built, I came out for help and was lucky to find it.

I created a rule that looks like this
Code:

if (Field("AE Name")=="Andy Shulman")
    return "<graphic file=AndySig2.pdf>";

The rule has an entry for each of our account executives. Right now, users have to select their names from a text-drop down field to populate the signature.

Is it possible to use a profile attribute to do this, so it populates based upon the user account? We do this for other clients, but it is an image field in the template and an image profile attribute.

Please help.

Dan Korn September 10th, 2014 10:20 AM

Re: Using Graphics as Text & Profile Attributes
 
Do you mean profile attributes in MarcomCentral? If so, then your question is specific to MarcomCentral, and should be asked in the MarcomCentral forum.

traba5058 September 10th, 2014 10:23 AM

Re: Using Graphics as Text & Profile Attributes
 
Dan,

I wanted to know if javascript would be different in FusionPro in this situation. Is that the case or will MarcomCentral know the answer and be able to help me?

Dan Korn September 10th, 2014 10:41 AM

Re: Using Graphics as Text & Profile Attributes
 
Quote:

Originally Posted by traba5058 (Post 15380)
I wanted to know if javascript would be different in FusionPro in this situation. Is that the case

I don't know, but if what you have to do in FusionPro is different for a MarcomCentral composition, then the question is specific to MarcomCentral.
Quote:

Originally Posted by traba5058 (Post 15380)
or will MarcomCentral know the answer and be able to help me?

Yes, I suspect that someone on the MarcomCentral forum will know the answer.

Just a tip: Instead of duplicating a thread, you can move a thread with the "Thread Tools" menu.


All times are GMT -7. The time now is 09:03 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
(c) 2011, PTI Marketing Technologies™, Inc.