MarcomCentral (PTI) and FusionPro User Communities

MarcomCentral (PTI) and FusionPro User Communities (http://forums.pti.com/index.php)
-   Digital Workflow Documents (http://forums.pti.com/forumdisplay.php?f=41)
-   -   I'm Having Trouble Bolding a phone prefix in a rule (http://forums.pti.com/showthread.php?t=4492)

WilliamRAFF February 23rd, 2016 05:42 AM

Bolding a phone prefix in a rule
 
1 Attachment(s)
I picked the phone formatting rule in Fusion Pro and altered it a little. I added a phone number prefix ( T +1 (***) ***-***x) I want the T to be bold. So in my rule I have it as <b>T</b> +1 then the rule. But its not working. Validation comes up fine but it just shows the actual text I typed in. I have a screen shot attached.

Thanks

Alex Marshall February 23rd, 2016 06:59 AM

Re: Bolding a phone prefix in a rule
 
Did you check the box in the Rule Editor for "Treat Return Strings As Tagged Text"?

WilliamRAFF February 23rd, 2016 07:09 AM

Re: Bolding a phone prefix in a rule
 
I didn't have that checked but I just checked it. The <b></b> went away but the T is still not Bold.

WilliamRAFF February 23rd, 2016 07:21 AM

Re: Bolding a phone prefix in a rule
 
If i make it Arial it works. I need it ti be Gotham Bold though. I'm using Gotham Bold in other parts and it works fine. But the only difference is that it's in a rule

WilliamRAFF February 23rd, 2016 07:23 AM

Re: Bolding a phone prefix in a rule
 
maybe I'm having a font conflict. Let me check

WilliamRAFF February 23rd, 2016 07:36 AM

Re: Bolding a phone prefix in a rule
 
No still not working

Dan Korn February 23rd, 2016 09:23 AM

Re: Bolding a phone prefix in a rule
 
Are there any messages about fonts in the composition log (.msg) file? You'll need to click Compose instead of merely Preview, then View Log, to see it.

Probably you're in a font which doesn't have a bold style, or you're already in a bold face.

WilliamRAFF February 23rd, 2016 10:41 AM

Re: Bolding a phone prefix in a rule
 
when I compose it says:
Font <Gotham Book> bold style is not loaded, using normal style of this font family.

But under Font usage Gotham Book and Gotham Bold are both loaded and both say status ok. And the Gotham Bold font being used elsewhere in the file comes out fine.

Mailstar February 25th, 2016 11:29 AM

Re: Bolding a phone prefix in a rule
 
The Gotham family doesn't "allow" bolding or italicizing, you have to call out the specific flavor of the font.

Instead of <b>T</b> try:
<f name=Gotham Bold>T<f name=Gotham Book>

Depending on how your rule is written you might need to write it like the following:
+ '<f name = "Gotham Bold">T</f>' +

WilliamRAFF February 26th, 2016 08:26 AM

Re: Bolding a phone prefix in a rule
 
Thank you Mailstar!!!! I was able to get it to work


All times are GMT -7. The time now is 03:59 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
(c) 2011, PTI Marketing Technologies™, Inc.